torstai 28. heinäkuuta 2016

Suloisuutta ja kesän kauneutta



Kesä on nyt parhaimmillaan. Lämpöä ja aurinkoa on onneksi riittänyt.
Monenlaisia hetkiä on mahtunut viime bloggaamisen ja tämän päivän väliin.

Kaikkein parasta on ollut mummuksi tuleminen :) Olen tällä hetkellä vähän yli kaksi kuukautta vanha mummo. Ai että, se on ihmeellistä.

 Pieni, niin suloinen tyttövauva on hurmannut meidät aivan täysin. Antaapa tyttönen minulle myös mahdollisuuden tehdä pikkuisia, sieviä vauvan vaatteita.

Tällä kertaa haluankin näyttää teille muutaman ompelemani pikkuisen vaatteen.


Paapii on saanut minusta vakioasiakkaan. (Olen tainnut tämän jo useamman kertaa mainita.) Tämä sievä kukkakangas taipui oman tyttösen paidaksi ja kankaasta riitti paita myös pienelle vauvallekin.
Tämä kaula-aukon malli on tosi kätevä pukea pienelle vauvalle. Itse olen pitänyt siitä omienkin lasten vaatteissa. Paidan saa niin nätisti puettua päälle, kun kaula-aukko aukeaa reilusti.


Kaapista löytyi pieni pala Marimekon mustavalkoista joustotrikoota. Siitä tuli paidalle kaveriksi resorivyötäröiset housut. Aika kivasti sopii mielestäni nämä kankaat yhteen.



Tämä söpö Paapin trikoo inspiroi minua ompelemaan tyttöselle bodyn. Kyllähän tämä on nyt juhlaa, kun on niin hyvä syy istahtaa ompelukoneen äärelle ja saa taikoa pieniä sieviä vaatteita. Tästä minä pidän :)


Tässä jutussa mukana olevat muutamat maisemakuvat ovat muistoja juhannuksesta. Saimme viettää sen kauniissa kesäsäässä, mummolassa joen rannassa.



Toivottavasti aurinko ja lämpö viipyvät vielä hyvän aikaa. Toiveena on saada tankattua aurinkoenergiaa mahdollisimman paljon ennen tulevaa pimeää syksyä. Nytpä toivotankin teille aurinkoisia ja onnellisia kesäpäiviä.